به محفل گرم و صمیمی ما خوش آمدید. انجمن رماننویسی ستارگان رمان تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد .از شما نویسندگان عزیز و محترم توقع میرود تا از رعایت نکات شئونات اسلامی پیروی کنید. در غیر این صورت رمان شما حذف خواهد شد. لطفا با دیدن هر تخلفی ما را با دادن گزارش همیاری کنید.
با سلام طراح شما @Melireyسلام وقت بخیر
درخواست طراحی جلد برای رمانم رو داشتم.
با تشکر
📖در حال تایپ - رمان کوزانوسترا | Zhaleh.Yousefi کاربر انجمن ستارگان رمان
"الهی به امید تو" نام رمان:کوزانونسترا ژانر:معمایی، جنایی، عاشقانه نویسنده:ژاله یوسفی کاربر انجمن ستارگان رمان ناظرمحترم: @miladsardari خلاصه: خلاف پشت خلاف، گناه پشت گناه، جنایت پشت جنایت، او را در لجن غلیظ گناه و ریم مردابی که سالهاست به وجود آمده، غرق کرده است. آنقدر مستغرق شده که هیچ...forum.romanstars.ir
با سلامبا سلام درخواست جلد برای دل نوشتم رو داشتم
با تشکر
دلنوشته - دلنوشته استیصال غریبانه | Qazaleh کاربر انجمن ستارگان رمان
« بسمه الله الرحمن الرحیم » نام دلنوشته: استیصال غریبانه ژانر: تراژدی، عاشقانه نام دلنویس: سیده فاطمه طباطبایی فریاد مرا از یاد بردهای همانند خزانی که در طلوع لحظههایت غروب میکند. کویر دلِ مرا دریاب که غریبانه و در اوج نا امیدی، در تاریکی فرو میرود. سقوط من، استیصال و درماندگی وجود...forum.romanstars.ir
سلامبا سلام درخواست طراح برای جلد رمانم رو دارم
در حال تایپ - رمان آدمی دیگر | سحر حاجیوند کاربر انجمن ستارگان رمان
عنوان: آدمی دیگر نویسنده: سحـر حاجیوند ژانر: عاشقانه، اجتماعی ناظرمحترم: @Zhaleh.Yousefi رمان ادمی دیگر: دست روزگار مرد قصه را آنقدر بر زمین کوبانده بود که استخوان هایش هم خورد شده بود. اما رضا، باید بر میخاست و دست بر زانوی شکستهاش میگذاشت… .forum.romanstars.ir
سلامبا سلام درخواست جلد برای دلنوشته ی تمنای شب رو دارم
با تشکردلنوشته - دلنوشتهی تمنای شب | Qazaleh کاربرانجمن ستارگان رمان
« بسمه الله الرحمن الرحیم » نام دلنوشته: تمنای شب ژانر: تراژدی، عاشقانه نام دلنویس: سیده فاطمه طباطبایی خلاصه: در غوغای بی هیاهوی دلم، تاریکی، حرف هایی نانوشته ای برای گفتن دارد ! دلم می خواهد . شمعی روشن کنم تا گرمایش را، با همه وجودم احساس کنم . لعنت به این تاریکی ... لعنت به تمنّای...forum.romanstars.ir
طراح شما @K~Fبا سلام درخواست جلد برای دل نوشته ی به اندازه ی عمر آسمان رو دارم
با تشکردلنوشته - دلنوشتهی به اندازه عمر آسمان | Qazaleh کاربر انجمن ستارگان رمان
به نام خدای خوبیها نام دلنوشته: به اندازهی عمر آسمان نام دلنگار: سیده فاطمه طباطبایی ژانر: مذهبی خلاصه: روی زانوهایم نشسته بودم صدای رگ های خونیام را با تمام وجود احساس میکردم این رگهای خونی برای من حکم گودالی را داشتند که گویی در آن دست و پا میزدم؛ گودالی که نفس کشیدن را برایم طاقت...forum.romanstars.ir
سلامخورشید خونین شده| محدثه کمالی کاربر انجمن ستارگان رمان
نام داستان: خورشید خونین شده نام نویسنده: محدثه کمالی ژانر: تراژدی، اجتماعی خلاصه: داستان درباره پسری بی قید و شرطی است که تمام دنیایش در بازی های شرطی و لباس های ناجور خلاصه میشود. تا اینکه پای فردی دیگر به تهران باز میشود که هیچ شباهتی با او ندارد و... مقدمه: دل من گم گشته که اگر پیدا شد...forum.romanstars.ir
سلام درخواست جلد برای داستان کوتاه
سلامسلام درخواست جلد برای رمانم دارم
در حال تایپ - رمان جدال شاه مهره| حنانه بامیری کاربر انجمن ستارگان رمان
نام رمان: جدال شاه مهره نویسنده: حنانه بامیری ناظر: @miladsardari ژانر: معمایی خلاصه: با مفقود شدن جنازهی هرمس رودریگز، شاه در لباس سرباز، در منجلاب مخوف سماع، شیرازهی سازمان از هم پاشید و هیچ ک**س نتوانست علّت این مفقود شدن را بفهمد. نمایندگان به دنبال دشمن میگشتند در حالی که دشمن در میان...forum.romanstars.ir
سلامسلام درخواست جلد برای رمانم (آرزوی وصال)رو دارم.در حال تایپ - رمان آرزوی وصال| صبا دهقان کاربر انجمن ستارگان رمان
نام رمان :آرزوی وصال نویسنده:صبادهقان(کاربر انجمن ستارگان رمان) ناظرمحترم: @Qazaleh ژانر:عاشقانه ،روانشناسی خلاصه: لنا دختری افسرده است که با یک پیرمرد به نام جک ازدواج کرده و حال جک مرده است. لنا به دنبال زندگی پر از آرامش در تنهایی است که در خانهی روانشناساش، با ویلیام یک نویسندهی ماهر...forum.romanstars.ir
سلام کاربر عزیز
برای بهرمند شدن از تمام امکانات ، حمایت از نویسنده ها ، کسب درآمد و تایپ رمان در انجمن عضو شوید .
لینک عضویت : عضویت در انجمن ستارگان رمان