به محفل گرم و صمیمی ما خوش آمدید. انجمن رماننویسی ستارگان رمان تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد .از شما نویسندگان عزیز و محترم توقع میرود تا از رعایت نکات شئونات اسلامی پیروی کنید. در غیر این صورت رمان شما حذف خواهد شد. لطفا با دیدن هر تخلفی ما را با دادن گزارش همیاری کنید.
اعلام امادگی"به نام خدا"
سلام خدمت کاربران ستارگان رمان...
عزیزانی که علاقمند به گویندگی هستن در این تاپیک اعلام آمادگی کنند تا ازشون تست گرفته بشه.
توجه داشته باشید شرایط زیر رو باید داشته باشید:
1_صدای خوب و نداشتن لهجه خاصی
2_داشتن روحیه کاری
3_داشتن وقت کافی
4_داشتن پیام رسان تلگرام الزامیست!
"کادر مدیریت انجمن ستارگان رمان"
![]()
با من خصوصی بزنید.اعلام امادگی
سابقهم داشتم![]()
به آیدی beating_hear_t@ در تلگرام پیام بدید.اعلام آمادگی
سلام گلم به این ایدی beating_hear_t@سلام خسته نباشید من برای تست باید به کدوم ایدی یام بدم
سلام عزیزم به این ایدی پیام بدهاعلام آمادگی.
ببخشید من ادیت صدا رو بلد نیستم، باید فایل خام صدامون رو براتون ارسال کنیم؟سلام به همراهان همیشگی ستارگان رمان
یه خبر خوب برای کاربرانی ک به گویندگی علاقه دارند و خوش صدا هستند
انجمن ستارگان رمان تصمیم به جذب گوینده ی خانم و آقا دارد.
شرایط همکاری با تیم گویا:
⚜مسلما باید صدای زیبا و واضحی داشته باشند.
⚜از نظر فنی باید بتوانند بدون صدای خارجی مزاحم و پارازیت، در محیطی آرام کار ضبط رو انجام بدن.
⚜متعهد به کار باشن، منظم باشن. رفیق نیمهراه نباشند.
⚜هیچگونه محدودیت سنی را شامل نمی شود.
⚜کاربر به جز انجمن ستارگان رمان در هیچ انجمنی فعالیت نداشته باشد.
⚜وقت ازاد برای گویندگی داشته باشد( کسانی که انتخاب شدند تا اتمام ضبط یک رمان نمیتوانند استعفا بدهند.)
⚜داشتن اخلاق خوب، دقت، داشتن روحیه انجام کار تیمی و همچنین مسئولیت پذیری الزامیست.
⚜هیچگونه محدودیت سنی را شامل نمی شود.
⚜داشتن پیام رسان تلگرام الزامیست.
علاقه مندان به این هنر میتوانند به ایدی زیر در تلگرام مراجعه و اعلام امادگی کنند.
beating_hear_t@
منتظر حضور گرم شما هستیم
باتشکر مدیریت تالار کتاب
سلام کاربر عزیز
برای بهرمند شدن از تمام امکانات ، حمایت از نویسنده ها ، کسب درآمد و تایپ رمان در انجمن عضو شوید .
لینک عضویت : عضویت در انجمن ستارگان رمان